Amazon Festive Riddles: Answer & Win 1 Year Free Shopping (Answers Added)

hello incrediblefreestuff readers i am back with a incredible offer.Amazon Festive Riddles: Answer & Win 1 Year Free Shopping.so, you get 10,000 per month as as amazon pay balance per one year.so try your luck and all the best!!

Steps To Win in Amazon Festive Riddles Contest

1. First of all Download Amazon App to enter in the contest   Download Now

2. Install, Open & Login/Signup into the app

3. You will see a “Festive Riddles Win 1 year’s free shopping” contest banner

4. Click on the Banner & Start Amazon Festive Riddles Contest

5. Now you have to answer some simple questions (Check Answers Below)

6. Total 10 Questions will be posted in the contest & 1 Participant will be selected as a winner.

Amazon Festive Riddles Answers

Q1. Spread me like a carpet if you must. If you step on me though I’ll turn to dust. What am I?

Answers – Rangoli

Q2. I have black and white teeth but am not a living thing. What am I?

Answers – Harmonium

Q3. I come after sea and rock, epsom, bath & table. What am I?

Answers – Salt

Q4. I am made of sugar & soda but you shouldn’t eat me. I hiss & slither but I cannot eat you. What am I?

Answers – Snake (Firework)

Q5. I have a head, a tail but no legs. I travel widely. What am I ?

Answers – Coin

Q6. I have a King & a Queen but am not a Kingdom. What am I?

Answers – A deck of cards

Q7. I am tall when I’m young. I’m short when I’m old. What am I?

Answers – Candle

Q8. Round & round but never off the ground. Who am I?

Answers – Chakri/Chakra/Zamin Chakkar

Q9. I am a kind of coat that can easily be put on when wet. What am I?

Answers – Paint

Q10. I appear everywhere except in the dark. What am I?

Answers – Light

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 27th September from 12:00:01 a.m. (IST) to 15th October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 10 (ten) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance

Leave a Reply