23 October Amazon Quiz Time – Answer & Win a Fossil Explorist smartwatch

Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz – Answer & Win Fossil Explorist Smartwatch


23 October Amazon Quiz Time ,Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz answers ,Amazon quiz time ,Amazon 23 October quiz answers : Hi Guys,we are posting amazon quiz answers and today i am back with quiz time. This Time Prize is Big & Quiz is Simple, You Will Get Fossil Explorist Smartwatch if you answer all answers correctly and if you are lucky enough.

23 October Amazon Quiz Time

There are 5 questions you have to answer all Questions correctly and you will get a chance to win Fossil Explorist Smartwatch.Contest will commence on 23 October and valid from 08:00:01 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m. 1 winner will be selected.so,why are you Waiting just see answers below and answer correctly all 23 October Amazon Quiz Time questions .

How to Participate in 23 October Amazon Quiz Time ?

1. Download Amazon App

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.


23 October Amazon Quiz Time Answers

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers

1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?

Answer – Russia

2. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog millionaire

3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer – Winston Churchill

4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?

Answer – Amrita Pritam

5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?

Answer – IRCTC

25th September Amazon Quiz Time Answers :

1) Virat kohli and mirabai chanu recently won 2018 rajiv gandhi khel ratna award.which sport is mirabai chanu  associated with ?

Ans) Weightlifting

2) What kind of weapon is a falchion ?

Ans) A sword

3) The equator does not pass through which of these countries ?

Ans) India

4) The tropic of cancer does not pass through which of these Indian states ?

Ans) Bihar

5) Which of these Indian movies has Entry into Oscar 2019 ?

Ans) Village Rockstars

Terms and Conditions:

This Contest will commence on 25th September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Fossil Explorist Smartwatch (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Leave a Reply