12th November Amazon Quiz Time – Answer & Win Rs.10000

12th November Amazon Quiz Time – Answer & Win Rs.10000


12th November Amazon Quiz Time, Amazon Quiz time , Amazon Quiz time Answers, Amazon 12th November Quiz :Hi Guys,we are posting amazon quiz answers .This Time Prize is Big & Quiz is Simple, You Will Get Rs 10,000 amazon pay balance if you answer all answers correctly and if you are lucky enough.

 27th September Amazon Quiz Time

There are 5 questions you have to answer all Questions correctly and you will get a chance to win Rs 10,000.Contest will commence on 12th November and valid from 08:00:01 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m. 5 winners will be selected.so,why are you waiting just see answers below and answer correctly all 12th November Amazon Quiz Time answers .

How to Participate in Amazon Quiz ?

1. First of all  Download Amazon App Ios app|Android app

2. Now Sign up or Log in to Amazon App.

3. Then On HomePage You will see a Banner of Quiz on The Top.

4. Open that, and Click on Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now, Answer from Below.

Amazon Pay Quiz Answers – 12th November

1,In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece
2. In which European city would you find the Acropolis?
Answer – athens, greece
3. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer – Mercury
4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?
Answer – England
5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?
Answer – Mexico

27th September Amazon Quiz Time Answers :

Q1. Which one of the seven sister states hosts the famous Hornbill Festival?

Answer- Nagaland

Q2. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer- Mars

Q3. ___ is the largest moon in our solar system, having a diameter larger than either Mercury or Pluto.

Answer- Ganymede

Q4. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern lights’?

Answer- Aurora borealis

Q5. Who was the first woman to fly a plane across the Atlantic ocean?

Answer- Amelia Earhart

 

Leave a Reply