Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers

Amazon JBL Quiz – Answer & Win Flip 4


Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers, Amazon 9th November Quiz Answers :Hi Guys,we are posting amazon quiz answers .This Time Prize is Big & Quiz is Simple, You Will Get Flip 4 if you answer all answers correctly and if you are lucky enough.

Amazon JBL Pulse 3 Wireless Speakers Quiz Answers

 

There are 5 questions you have to answer all Questions correctly and you will get a chance to win JBL flip 4 .Contest will commence on 9th November and valid from 08:00:01 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m.1 winne will be selected.so,why are you waiting just see answers below and answer correctly all Amazon JBL flip 4 Quiz Answers.

amazon quiz 29th september

How to Participate in Amazon Quiz ?

1. First of all  Download Amazon App Ios app|Android app

2. Now Sign up or Log in to Amazon App.

3. Then On HomePage You will see a Banner of Quiz on The Top.

4. Open that, and Click on Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now, Answer from Below.

Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers – 9th November

1, Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer – Japan

3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A dance form

4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany

5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time

Answer – Montignac, France

Amazon JBL Pulse 3 Wireless Speakers Quiz Answers

1. Which element is named after the seventh planet from the sun?

Answer: Uranium

2. Which language is the word ‘coffee’ derived from?

Answer: Arabic

3. Which of the following is a unit to measure time?

Answer: Megaannum

4. What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?

Answer: Sagittarius A

5. After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award?

Answer: Luka Modric

Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 29th September 2018 from 12:00:01 p.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2.In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3.Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 4 (four) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4.Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5.The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 100 (hundred) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6.The declared winner(s) will be eligible for winning JBL Pulse 3 Wireless Speakers each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Leave a Reply