(Answers Added) Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping

Amazon Today Quiz Answers , Amazon year end Quiz Answers , Amazon 14th Dec Quiz Answers , Amazon App year end Quiz All Answers , Amazon Quiz Time year end Quiz – Hi Guys , Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Bitcoins With Zeb pay Promo code. Here come Another Amazon year end Quiz

(All Answers) Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz , Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones , Free Gadgets Etc.

(All Answers) Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping

Soe days Ago We Have Seen The Amazon Super value day Quiz & Before That We Have Posted The Amazon Pay Quiz. We Have Also Posted The Answers Of This Amazon Quiz

Today Also Amazon India Has Announced New Quiz – The Amazon year end Quiz , Where They Are Giving Away free shopping of rs 10000 for 12 month.


Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping 

This is Amazon App Only Offer , So We Suggest You To Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Signin Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon year end Quiz

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Answers Of Amazon Year End Quiz

1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Answer  :- Kazuo Ishiguro

2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer  :-  Newton

3. Which of these is NOT a film released in 2017?

Answer  :-  inside out

4.What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer  :- International Year of Sustainable Tourism for Development

5. In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer  :- Rooster

6.  Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer  :- Miss world

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

Answer :-Nokia 1100

8.Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Answer  :- Kochi tusker Kerala

Wow !! Just Success !! Now You Have Just Completed The amazon year end Quiz

Now You Are Eligible To Win Free Shopping On This Amazon year end Quiz

You Will get the Congratulations Banner Like This

(All Answers) Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping


More Details Of This Quiz :

1. This Contest will commence on 12th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 12th December 23:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an Amazon.in account on the Amazon.in App.

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) quiz questions will be posted during the entire Contest Period (“Contest Questions”).

4. Thereafter, if you answer all the Contest Questions correctly, you will be entitled to participate in a random draw of lots which will be carried out amongst participants who have answered all questions correctly.

5. The declared winner(s) will each be eligible for winning Amazon Pay balance worth Rs.1000/- (“Gift Card”) issued by QwikCilver (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which amount will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

6. Each participant will be eligible to receive only one Prize under this Contest.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This