Table of Contents

Flipkart Fake Or Not fake Answers, Flipkart Today Quiz Answers: Hi readers, if you are looking for a Flipkart fake or not a quiz or any Flipkart quiz answers then you are in right place just scroll down and find the answers.

I think Flipkart fake or not is better than the amazon quiz because amazon gives prizes only to limited people but those are high-end products. Flipkart gives you a minimum of 5 super coins. so in this, every user who answers correctly will get something that is worth our time.

 

flipkart fake or not fake

 

I have already won Flipkart plus using just these coins. why are you waiting just check the answers below? Grab this opportunity to get plus membership for free. There Will Be A Total Of 5 Questions that need to be answered in order to get any prize.


check amazon quiz time answers 

Quiz Prizes

1. Lucky 100 Winners Gets 1000 Flipkart Gift Vouchers.

2. 3000 Winners Gets Rs 50 Flipkart Gift Vouchers

3. ALL Other Winners Gets Free 25/20/10/5 Super coins

How to play the Flipkart quiz :

1. First of all Download the Flipkart App From the Google Play StoreApple Store.

2. Open and Sign In To The Flipkart App.

3. Goto Games Section In The App and Find The game which you want to play.

4. Answer all questions correctly by checking the answers below.

(17th January) Flipkart Video Quiz Games Answers

Important: Prizes You Won Will Be Credited Within 60 Days.

Fake Or Not Fake (S4E36)

1. Not Fake
2. Fake
3. Fake

Fake Or Not Fake Answers 16th January

NOT FAKE
NOT FAKE
FAKE

Fake Or Not Fake Answers 15th January

Fake
Fake
Not Fake

Fake Or Not Fake Answers 14th January

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake

Fake Or Not Fake Answers 13th January

1) Fake
2) Not Fake
3) Fake

Fake Or Not Fake Answers 12th January

1) Fake
2)Not Fake
3)Fake

Fake Or Not Fake Answers 11th January

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake

Fake Or Not Fake Answers 10th January

1. Not Fake
2. Fake
3. Fake

Fake Or Not Fake Answers 9th January

1. Fake
2. Fake
3. Fake

Fake Or Not Fake Answers 8th January

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Not fake

Fake Or Not Fake Answers 7th January

1. Fake
2. Fake
3. Fake

Fake Or Not Fake Answers 6th January

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Not Fake

Fake Or Not Answers – 5th January 2021

Ans. 1 Fake
Ans. 2 Not Fake
Ans. 3 Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 4rd January

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake

Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 3rd January 2021.

Important: All Rewards Are Pending & All Will Be Credited at Once | This Even Happened Previously So Don’t Worry.

( 1.) Fake Or Not (S4E22)

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake

( 2.) Daam Sahi Hai (E27)

1. Rs.3400
2. Less Than 14500
3. Rs.8999

( 3.) Prize Wali Paathshala (E20)

1. 22 Years
2. Nargis Dutta
3. Karna Malleshwari

Sequence: BAB

( 4.) Kya Bolti Public (S3E12)

1. Food
2. Tea
3. Punctual

Fake Or Not Fake Answers 2nd January

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake

Fake Or Not Fake Answers 1st January 2021

1. Fake
2. Fake
3. Fake

Flipkart Today Fake or Not Quiz Answers 31st Dec

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake

Flipkart Fake Or Not fake answers 30th December

1) Not Fake
2) Fake
3) Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers – 29th December 2020

Ans. 1 – Not Fake
Ans. 2 – Fake
Ans. 3 – Fake

Fake Or Not Fake Answers 27th December

1) Not Fake
2) Fake
3) Fake

Fake Or Not Fake Answers 26th December

1) Fake
2) Not Fake
3) Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 24-12-2020

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers (23rd dec)

1-FAKE
2-FAKE
3-NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 22-12-2020

1. Not Fake
2. Fake
3. Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 21-12-2020

1. Fake
2. Fake
3. Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 20-12-2020

1. Not Fake
2. Fake
3. Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 19-12-2020

1. Not Fake
2. Fake
3. Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 18-12-2020

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 17-12-2020

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 16-12-2020

1. Fake
2. Fake
3. Not Fake

Fake Or Not Quiz Answers (S4E3) 15th December 2020

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake

Flipkart fake or Not Fake Answers 14th December

1. Not fake
2. Not fake
3. Fake

13 December Filpkart Fake or Not Fake Answers

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake

Answer Reduced To 3 Now

 

 (12 Dec) Today Fake or Not Fake Quiz Answers

1.) Fake
2.) Not Fake
3.) Not Fake
4.) Fake
5.) Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers 11th December

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Fake

Fake Or Not Fake Answers 10th Dec. 2020

1. Not Fake
2. Fake
3. Fake
4. Fake
5. Not Fake

Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 9th December 2020

Fake Or Not Quiz Answers.

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Fake

Flipkart Ladies VS Gentleman Answers [9th Dec 2020]

1. 70%
2. 60%
3. 40%

(9th December) Flipkart Daam Sahi Hai Answers

1. 1000 Or More
2. Rs.6345
3. Bajaj Grill Microwave

Flipkart Fake or Not Answers 08 December

1 Fake
2 Fake
3 Not Fake
4 Not Fake
5 Not Fake

Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 6th December 2020

Fake Or Not Quiz Answers.

1. Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Fake

Beat The Genius Quiz Answers.

1. Pichola
2. Pan Am
3. Nirma
4. Devavrata
5. Niville D’Souza

Ladies Vs Gentleman Answers.

1. 60%
2. 30%
3. 60%

Daily Trivia Quiz Answers.

1. Virat Kohli
2. Pato
3. Anil Kumble
4. Watford
5. Michael Ferreira

Daily Trivia Answers In Series: ACAAC

Fake Or Not Quiz Answers 6th December

1. Not Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Fake

Flipkart Fake/Not answers 05th November 2020

1. NOT FAKE
2. NOT FAKE
3. FAKE
4. NOT FAKE
5. FAKE

Flipkart Fake / Not Fake  Answers (4th Dec)

1 Not Fake
2 Not Fake
3 Fake
4 Fake
5 Not Fake

 

(3rd December) Flipkart Fake Or Not Quiz Answers.

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

2nd December Quiz Answers.

Fake Or Not Quiz Answers.

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Fake
5. Not Fake

Flipkart Beat The Genius Quiz Answer

1. Portugal
2. Sanjaya
3. M Night Shyamalan
4. New Zealand
5. Lord Bentinck

Flipkart Ladies VS Gentleman Answers

1. 80%
2. 60%
3. 50%

 Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

1) Rolls-Royce
2) Indira Gandhi
3) Starbucks
4) London
5) Maggi

1st December Quiz Answers.

Fake Or Not Quiz Answers.

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Fake

 Flipkart Beat The Genius Quiz Answers.

1. Rangeela
2. Texas
3. Ford
4. Malayalam
5. Dasaratha

30th November all Flipkart answers

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers.

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

Flipkart Daily Trivia answer

1) Bharat
2) Game of Thrones
3) Pitbull
4) Fanaa
5) Dadasaheb Phalke

Flipkart Ladies Vs Gentleman Answers

1) 60%
2) 60
3) 80%

28th November all Flipkart answers

 Fake Or Not Quiz Answers.

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Fake

 Flipkart Beat The Genius Quiz Answers.

1. KM Nanavati
2. Laddu
3. Mhow
4. Shantha Rangasamy
5. Indonesia

Flipkart New Game: Ladies Vs Gentleman Episode 1 Correct Answers.

1. 50%
2. 50%
3. 50%

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers.

1 Ans:-Milka Singh
2.which of these is an ISSF shooting shotgun event
Ans:-double trap

3.what did the Indian government posthumously award the mountaineer Edmund Hilary in 2008
Ans:-Padma Bhushan

4.which has become the 1st overseas player to be drafted for the hundred cricket tournament
Ans:-Rashid khan

5.recently andy Murray won his 1st title since 2017 which one
Ans:- European open

27th November Answers.

1. Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Not Fake

Flipkart Quiz and Games Answers (26th November).

Flipkart daily trivia answer

1. super Mario

2. Chattisgarh

3. Kuwait

4. Barcelona

5. pitot tube

Flipkart Beat the Genius Answer

1. Bytedance
2. Shiva
3. Keshav Dutt Jadhav
4. Best Editing
5. Vijaynagar

Fake Or Not  Answers :

1. Not Fake
2. Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Not Fake


25th November Answers.

1. Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Not Fake

24th November Answers.

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Not Fake

23 Nov 2020 answers

1. Not Fake
2. Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Fake

22 November Answers

1. FAKE
2. NOT FAKE
3. NOT FAKE
4. FAKE
5. NOT FAKE

21st November Answers

1. Not Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Not Fake

20th November Answers

1. Not Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Fake

19th November Answers.

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

18th November Answers.

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Fake

17th November Quiz Answers.

1. NOT FAKE
2. FAKE
3. NOT FAKE
4. FAKE
5. NOT FAKE

16th November Quiz Answers.

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

15th Nov 2020 quiz answers

1. NOT FAKE
2. FAKE
3. FAKE
4. NOT FAKE
5. NOT FAKE

(14th November) Flipkart  Quiz Answers.

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

13th Nov 2020 quiz answers

1- Not Fake
2- Not Fake
3- Fake
4- Not Fake
5- Fake

(12th November) Today’s Quiz Answers.

1. Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Fake

Today’s Answers -11th November 2020

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Fake

(10th November) Flipkart Fake Or Not Quiz Answers.

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

(9th November) Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

(9th November) Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

1. Delhi Capitals
2. Devdutt Padikkal
3. Kolkata Knight Riders
4. MS Dhoni
5. Delhi Capitals

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 8th November

Ans. Not Fake
Ans. Fake
Ans. Fake
Ans. Not Fake
Ans. Not Fake

(7th November) Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Not Fake

(6th November) Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Fake
5. Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 5th November 2020

1 – Not Fake
2 – Fake
3 – Not Fake
4 – Fake
5 – Not Fake

4th November Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Not Fake

2nd November Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Not Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Fake

Flipkart Today Quiz Answers (28 October)

1.) Not Fake
2.) Fake
3.) Not Fake
4.) Not Fake
5.) Fake

27th October Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Fake

26 October Flipkart Fake Or Not Quiz Answers :

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Fake
5. Not Fake

25th October Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Fake

24th October Flipkart quiz  Answer

1  Not Fake
2  Fake
3  Not Fake
4  Not Fake
5 Fake

22nd October Flipkart  Answers.

1. Not Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

17 October Answers

1. FAKE

2. FAKE

3. NOT FAKE

4. NOT FAKE

5. NOT FAKE

Flipkart Daily Trivia Contest Answers

1. Teeth Whitening Toothpaste

2. Your dazzling white smile

3. All of the above

4. Your dazzling white smile

5. Both A & B

The Big Billion Muqabla Answers

1. Boots

2. Rs. 15000 or more

3. 23,990

16 October Fake Or Not Answers :

Select Season 3 To Start

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Fake
5. Not Fake

Today’s Muqabla Answers :

1. Office Chairs
2. Less than 45000
3. Rs.2599

Daily Trivia Answers: 16 October 2020

1: Boatheads
2: Ranveer Singh
3: 2 Million
4: @Boat.Nirvana
5: All Of The Above

15th October Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1 FAKE
2 NOT FAKE
3 NOT FAKE
4 FAKE
5 FAKE

(14th October) Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

Flipkart The Big Billion Muqabla Quiz Answers :

1. Mobile Phone
2. More Than 13999
3. Rs.13999

(13th October) Flipkart Fake Or Not Quiz Answers.

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

Flipkart The Big Billion Muqabla Quiz Answers :

1. Television
2. Less Than Rs.50000
3. Rs.2999

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers :

1. GMR
2. CSK
3. MS DHONI
4. Karn Sharma
5. Sunrisers Hyderabad (SRH)

Flipkart: Answer & Win Quiz Contest Win Supercoins & Discount Coupons.

Open Flipkart App » Goto Games Section » Click Answer & Win Quiz » Answer Survey Questions & Claim Prizes.

1. Earn 200 Super coins
2. Flipkart Plus Zone
3. 12 Hours Before.

12th October 2020 Fake Or Not Answers

1 – Not Fake

2 – Not Fake

3 – Fake

4 – Fake

5 – Not Fake

11th October 2020 Fake Or Not Answers

 1 – Not Fake

 2 – Fake

 3 – Fake

 4 – Not Fake

 5 – Not Fake

10 October 2020 Fake or Not Answers:

1.  Fake

2. Fake

3. Not Fake

4. Not Fake

5. Not Fake

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers :

1. Delhi Daredevils
2. Sachin Tendulkar
3. Bengaluru
4. Fastest fifty
5. Virat Kohli
Flipkart Super Fan Quiz Answer | Episode 3 Sara Ali Khan | Win Super coins
1. Himachal Pradesh
2. Mithai 
3. Odissi 
4. Mr.T 
5. Makki 
6. True 
7. False 
5. False 
9. Kabhi Khushi Kabhie Gham 
10. Chameli Ki Shaadi
Flipkart Answer & Win Quiz Contest | Win Supercoins & Discount Coupons.
Open Flipkart App » Goto Games Section » Click Answer & Win Quiz » Answer Survey Questions & Claim Prizes.
Ans 1. Earn 200 SuperCoinsSuperCoins By Shopping On Flipkart
Ans 2. Yes
Ans 3. All of the above

9 October Fake or Not Answers:

1.   Fake

2.   Not Fake

3.   Not Fake

4.   Fake

5.   Not Fake

8 October Fake or Not Answers:

1. Not Fake
2. Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Not Fake

7 October Fake or Not Answers:

1.  Not Fake

2.  Not Fake

3.  Fake

4.  Not Fake

5.  Fake

6 October Fake or Not Answers:

1.  Not Fake

2.  Fake

3.  Not Fake

4.  Fake

5.  Not Fake

6 October Flipkart daily trivia answers

1) Which of these teams’ home ground is named after the ruler of an Indian princely state?
Rajasthan Royals

2) Players of which of these countries were the latest to participate in the IPL?
Afghanistan

3) Who among these has captained more than one team in the IPL?
MS Dhoni

4) Which of these IPL teams has been captained by this spinner?
Mumbai Indians

5) Which of these is the only defunct team to win an IPL season?
Deccan Chargers

Flipkart The Grid Big Billion day rewards quiz Answers:

Manish Paul
1) What are the different versions of an android named after?
Answer: dessert

Virat Kohli
2) What is the typical weight of a Cricket bat?
Answer : 1.2-1.4kg

Deepika Padukone
3) How many minutes’ shortest badminton match lasted?
Answer: 6 minutes

Alia Bhatt

4)What kind of heel I’m wearing today?
Answer: Stilettos

Kichcha Sudip
5) What kind of shoes got their name because they don’t make any noise while walking?
Answer: Sneakers

Samantha Akkineni
6) In which country did Polka Dots arrive from?
Answer: Germany

Amitabh Bachchan
7) What’s the number I typed on my phone?
Answer: Guess between (1-100 )

wait for Big Billion Day Sale day 1 for the final question’s answer

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers |5 October:

Q1: Donald Duck Was Banned In Some Countries Because The Cartoon Doesn’t Wear Pants

Answer: Fake

Q2: A Man Chanted Modiji For 24 Hours On His YouTube Channel

Answer: Not Fake

Q3: The Organization That Names Hurricanes Ran Out Of Names For This Year

Answer: Not Fake

Q4: A Leopard Entered Taj Ranthambore Resort

Answer: Fake

Q5: A Boy Missed His NEET Exam By 10 Minutes After Travelling For Several 700 Kms

Answer: Not Fake

Pin It on Pinterest

Shares
Share This